Nu există investiție mai solidă și profitabilă decât în educația copiilor noștri

Putem transforma această situație într-o veritabilă oportunitate. O administrație abilă, rațională, aplecată cu adevărat asupra nevoilor orașului, nu se va limita la spălat strada cu clor și cumpărat măști și mănuși la orice preț.
Vedem foarte bine că sistemul educațional este mutat, aproape complet, în online. Acum este momentul propice pentru a dota școlile cu calculatoare și tablete. Acum e momentul ca administrația publică, fie și sub pretextul situației de urgență și a pandemiei, să facă niște investiții în școli. Putem acum, cu un efort financiar mic, în comparație cu alte cheltuieli pe care Primăria le face, să investim în viitorul copiilor. O administrație eficientă va folosi acest prilej pentru a dota fiecare școală cu calculatoare și tablete, astfel încât să poată funcționa online, în toată această perioadă. Iar această investiție va ajuta școala nu doar acum ci și pe viitor.
Și poate să vină orice economist de partid să spună orice, însă nu există investiție mai solidă și mai profitabilă decât în elevi, în copii, în viitorul nostru.
Sper ca actuala administrație să înțeleagă momentul și să vadă mai departe de interesele de moment, de acțiunile de partid, de calcule electorale sau de imagine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *